12/11/11

El silencio de las viñas

Pou, Gisela. El silencio de las viñas. Barcelona : Planeta, 2011. ISBN 9788408098799.




Aquesta és la història dels Brucart, una rica i glamurosa 
família de Santa Pau del Penedès que es dedica a l'apassionant món de les vinyes i el cava. L'Aurora, matriarca dels Brucart, gràcies a la seva ambició i intel·ligència ha aconseguit que els seus caves siguin els més apreciats arreu. Però no tot és de color de rosa ... El dia del casament del seu primogènit, un dels seus fills mor en un accident de moto i això farà que els ciments de la seva vida trontollin. Tots els seus familiars, amics treballadors  i també ella, per suposat, amaguen secrets del passat i del present. I la set de venjança, el rencor i les enveges dominaran les seves vides a partir d'aleshores. Què s'amaga en el silenci de les vinyes?


M'ha encantat! Una novel·la molt completa amb històries d'amor i desamor, un crim, venjances i rencors que perduren al llarg de generacions ... i moltes bombolles de cava!


Molt entretinguda i interessant, sobretot si t'agraden els llibres sobre sagues familiars. Molt recomanable!

5 comentaris:

  1. Aquest sí que tinc ganes de llegir-lo.

    Si t'agraden els llibres de sagues familiar t'aconsello "Pastís de noces" d'en Joan Agut. (et deixo la ressenya). No és una simple saga familiar, té una estructura moderna i està ben construït i ben escrit. Em va agradar força. Com diu tu molt recomanable!

    http://quaderndemots.blogspot.com/2011/04/pastis-de-noces.html

    ResponElimina
  2. Hola!
    Moltes gràcies per la recomanació. La poso a la meva llista de pendents ara mateix.

    Fins la propera!

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Sandra,
    he llegit diverses ressenyes d'aquesta novel·la en diferents llocs, en principi té tots els ingredients, segons dieu, per passar una bona estona amb una història tipus Falcon Crest, però no sé, no sé. No m'acaba de convèncer. J a veurem, abans llegiré segur el que recomanaves al post passat-. Salut i duros

    ResponElimina
  4. Carina,
    no et pensis que trobaràs una història d'amors i venjances "americana", com tú dius no és Falcon Crest o Dallas. Tot és més subtil, més nostrat...

    De totes maneres, penso que és una novel·la molt interessant i entretinguda.

    A reveure!

    ResponElimina
  5. Ahir vaig rebre un correu de l'autora d'aquesta novel·la, la Gisela Pou. No m'ho esperava i m'ha fet moltíssima il·lusió. Personalment, crec que el millor de les eines 2.0 és precisament que permeten interactuar, un retorn o feed-back entre lectors i autors. Impensable fa uns anys!

    Ella comentava que al dossier de premsa que es va fer es definia la novel·la com "un món intrigant ple d'odis i passions" i que, per desgràcia, alguns periodistes han tret la conclusió que és una mena de "Falcon Crest". Doncs no té res a veure, us ho juro!

    Moltes gràcies a la Gisela pel seu correu!

    Fins la propera!

    ResponElimina