26/1/12

Días de menta y canela


Santos, Carmen. Días de menta y canela. Barcelona : Plaza & Janés, 2007. ISBN 9788401382345.


La Clara Rosell és periodista, mare de dues criatures i filla d'un matrimoni valencià que va emigrar a Düsseldorf durant els anys seixanta. Ha d'escriure un article sobre la mort de l'Héctor Laborda, un altre espanyol que va emigrar a Alemanya. Viatjarà de nou a Düsseldorf per investigar el passat d'aquest home acompanyada pel fill del difunt. Tots dos descubriran en aquest viatge a la ciutat alemanya el passat d'aquest emigrant, la seva gran història d'amor i un obscur secret, una tragèdia que va trastocar per sempre la seva vida. I no només això, perquè durant aquest curt viatge tots dos protagonistes viuran una intensa història d'amor.


M'ha agradat molt! Una novel·la molt entretinguda i interessant sobre la realitat dels emigrants espanyols que van marxar a Alemanya durant la dècada dels seixanta, amenitzada amb dues històries paral·leles d'amor ben intenses : una que va durar tota una vida i l'altra que només pot durar quaranta-vuit hores. 


Recomanable!

4 comentaris:

  1. Hola, Sandra, ¡qué bien que volvamos a coincidir en gustos! Ahora estoy leyendo otra novela muy interesante de Care Santos. Se llama Habitaciones cerradas. de momento me gusta bastante. Ya te contaré. Un beso.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola guapa!

      Cuando leí Habitaciones cerradas me encantó desde la primera página. Esa debería haber ganado el Premio Planeta del año pasado, no la de Mendoza. Es muy, muy buena novela.

      ¡Hasta pronto!

      Besitos

      Elimina
  2. apa doncs, me les apunto les dues!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Si has d'escollir entre una de les dues, jo agafaria primer "Habitaciones cerradas" sense cap mena de dubte. Et captivarà des del principi!

      Una abraçada

      Elimina