30/1/12

Metamorfosis en el cielo


Malzieu, Mathias. Metamorfosis en el cielo. Barcelona : Mondadori, 2011. ISBN 9788439724650.


Aquesta és la història d'en Tom "Hematoma" Cloudman, un acròbata molt sapastre, el pitjor especialista en escenes arriscades. Un home que desitjava amb tota la seva ànima ser un ocell i poder volar ... i que es troba internat en el servei d'oncologia d'un hospital amb la malaltia en fase terminal. Allà coneixerà per casualitat una fascinant criatura, una dona-ocell anomenada Endorfina i s'enamorarà totalment d'ella. L'Endorfina li proposarà un tracte ben especial, una metamorfosi total que el salvarà de la malaltia que pateix i que li permetrà acomplir el somni de la seva vida (d'home malalt a ocell lliure). A canvi, haurà de tenir un fill amb ella ... una vida plena d'aventures a canvi d'una altra vida (la del fill). Estarà en Tom disposat a convertir-se en ocell per amor?


Conte llarg o novel·la curta? Com totes les obres d'aquest autor, en realitat és una faula que ens parla del poder de la vida i de l'amor. D'allò que tots estem disposats a fer i a convertir-nos per amor. En aquesta ocasió trobo que l'autor s'ha passat una mica amb la imaginació. És molt, molt surrealista. Jo havia llegit La mecánica del corazón i ja coneixia l'univers Malzieu, però tot i així m'ha sorprès força. 


El que més m'ha agradat? Com ja em va passar amb l'altra obra, l'estètica de la coberta que em va seduir immediatament. És fantàstica!

6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Hola!
      Ja veus ... Feia molt de temps que li donava voltes a això de rentar-li la cara al blog(i és que hi ha cada vegada més blogaires que teniu uns blogs realment espectaculars!). I una que és una miqueta envejosa ... Quina combinació! Ji Ji Ji

      Fins aviat!

      Petons

      Elimina
  2. Hola, aquí la pesada de Pilar. ¡Cómo no! a este autor lo tengo apuntado, pero con el libro anterior, lo que pasa es que me da un poco de miedo que sea un poco raro y lo he dejado de lado. Ahora, y visto que a tí te gusta, lo pongo entre los de primera fila. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. De pesada nada ¿me oyes? Me encanta que seas tan activa y que siempre me dejes tus comentarios. Así que ya lo sabes...

      De las dos obras que he leído de este autor, si tuviera que elegir una sin duda me quedaría con La mecánica del corazón. Una historia-cuento-fábula preciosa sobre el amor.

      Besos

      Elimina
  3. Hola Sandra! New look!! Molt xulo!! Ja havia llegit alguna altre ressenya d'aquest llibre i com diu , massa surralista, la veritat. Això sí, la portada és molt maca! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Me n'alegro moltíssim que t'agradi aquest nou blog. Nou? Vaja, de fet és el mateix de sempre canviant les coses de lloc ... però sembla un altre! Ji Ji Ji

      A mí, la veritat, em va agradar molt més La mecánica del corazón. Si no l'has llegit, fes-ho perquè t'ho acabaràs amb un sospir i és molt xulo.

      Petonets

      Elimina