8/6/12

Secreto de hermanas


Alexandra, Belinda. Secreto de hermanas. Barcelona : Martínez Roca, 2012. ISBN 9788427029873.


L'Adélka i la Klára són dues germanes que viuen a la Praga de la segona dècada del segle XX amb la seva mare i el seu padrastre, un tirà dèspota que no les fa felices. L'Adélka és la germana gran i és una adolescent somiadora i tímida que voldria ser escriptora. La germana petita és la Klára, una nena encantadora i una prometedora pianista. Totes dues s'adoren i tenen una preciosa relació amb la seva mare ... fins que el padrastre fa assassinar a la seva esposa per tal de poder quedar-se la fortuna. Però la jugada li sortirà malament, perquè les úniques hereves són les dues germanes, a no ser que morin abans de fer 21 anys. Com que les dues noies estan en perill, la seva tieta les envia d'amagat a Austràlia a viure amb el seu tiet patern, l'oncle Ota, i amb la Ranjana -la seva dona hindú-. Allà començaran una nova vida i viuran els principis de la indústria cinematogràfica australiana, descobriran l'exuberant natura que les envolta, l'amor, el desamor ... i la por quan el padrastre es presenti a Austràlia per completar la feina que va començar a Praga.   


M'ha encantat! Una història plena de sentiments, emocionant i tendre al mateix temps. Bona ambientació i uns personatges ben definits als que agafes carinyo des del principi. Què més es pot demanar?


Totalment recomanable!

4 comentaris:

  1. No crec que la llegeixi, però sembla un llibre entretingut. I com tu dius, a vegades, què més es pot demanar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Sí, potser no és massa el tipus de llibres que a tu t'agraden ... però sí que és molt entretingut, que és bàsicament el que busco en una novel·la : que em permeti desconnectar dels problemes de la feina i que pugui passar llegint una bona estona. Ara no em venen de gust les novel·les que exigeixen del lector un alt nivell de concentració.

      Moltes gràcies pel teu comentari!

      Molts petonets

      Elimina
  2. Hola, Sandra, pues tus deseos son órdenes así que ya me he hecho con él y espero leerlo cuando termine los dos que tengo empezados, que uno de ellos se me está haciendo un poco pesadito. Luego me dices a mí pero hay que ver qué rápido lees... te comento arriba en el del abuelo. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola guapa!

      A mí me ha gustado mucho, espero que a ti también. Este se lee muy rápido, ya lo verás.

      Ya lo ves, somos unas viciosas de la lectura ... ¡totalmente enganchadas a una buena novela! Ji Ji Ji

      Muchísimas gracias, como siempre, por tus comentarios. Me encanta saber qué opinas...

      Besitos

      Elimina